Om oss

Vad är The Wolfpack?

The Wolfpack är Färjestad BK:s officiella supporterklubb. Vårt Medlemsrekord härstammar från säsongen 06/07 som slutade med 1186 medlemmar, detta är naturligtvis målet att slå varje säsong.

Vi försöker engagera och föra samman Färjestadssupporters från landets alla delar för att stötta Sveriges bästa hockeyförening. Detta gör vi genom att vi aktivt arbetar för en bättre organiserad klack och ståplats i Löfbergs Arena, samt att vi ordnar med bortaresor. På våra bortaresor får våra medlemmar möjlighet att se sitt lag på bortaplan och visa sin egen kärlek, samt möta och engagera sig på läktaren med FBK-supportrar hemmahörande på andra orter.

Allt detta gör vi tillsammans för att föra fram vårt lag till många fler SM-Guld.

Tänk på att allt arbete supporterklubben lägger ner på att arrangera resor, fixa sammankomster för medlemmar osv görs helt ideellt, det innebär att vi ger av vår tid och engagerar oss helt oavlönat.

Hur styrs The Wolfpack?
Arbetet i The Wolfpack leds av en demokratisk styrelse på 8/10 personer varav 3 är ersättare dvs 5/7 personer med rösträtt.
Styrelsen består av:

Ordförande  Benny Sjöström  (Arena- och PR-ansvarig)

Vice ordförande Niklas Selander (Souveniransvarig)

Kassör Maria Airiman (Medlemsansvarig)

Ledamot Inge Orrholm

Ledamot Henrik Högberg (Souveniransvarig)

Ledamot Sofia Johansson (Reseansvarig)

Ledamot Lisbeth Dahlqvist

Suppleant: Lars-Åke Olsson (Sekreterare & marknadsansvarig)

Suppleant: Maria Swärd

Suppleant: Andreas Cedercrona (Reseansvarig, marknadsansvarig, webbansvarig och kontaktperson HSU)

Administratör för sociala medier och webb: Nina Karlsson

Allt styrelsearbete sker naturligtvis helt ideellt, och vi tar inte ut någon som helst ersättning.
Vad kostar det?
Att bli medlem i The Wolfpack kostar 100kr för enskild medlem, 300kr för familj samt 3 000kr för livstidsmedlemskap (enskild).
Historia
The Wolfpack bildades 16:e januari 1986 under namnet Guld Soporna efter SM-Guldet samma år. Säsongen 94/95 byttes namnet till det nuvarande, Färjestads supporterklubb The Wolfpack.